pátek 10. prosince 2010

Vánoční tabule / A Christmas Table Decoration

Pro všechny výzdoby chtivé oku lahodící inspirace pro dekoraci stolu z letošního Zeleného světa. Z expozice skupiny firem, mezi nimiž byl zastoupen i Vonekl.
For every decoration-desirous ones an eye-taking inspiration for a Christmas table from this year's Zelený svět. From exhibition belonged to a group of companies, presented also by Vonekl.

Photobucket
Boky čtvercového tvaru základny včetně vnitřních jsou lemovány celou skořicí, svrchní část pak může být vyplněna jehličnatými větévkami (např. tújovými, tisovými) a větvičkami krušpánku. Na aranžmá dále použijeme tradiční baňky, šišky, bavlníkové plody, pozlacené hvězdičky, keramické ozdoby a perličky provlečené drátkem. A samozřejmě svíčky.
Sides of the square-shaped base, insides included, are bordered with whole cinnamons. The upper part can be filled with coniferous and boxwood twigs. Further the traditional bulbs, strobiles, cotton fruits, stars, ceramic ornaments and beads laced through a wire are used. And candles, of course.

Photobucket
Adventní "čtverec", tentokrát s boky ozdobenými preparovanými listy. Ostatní materiál je shodný nebo podobný s předchozím.
The advent "square", with sides bordered by prepared leaves for this case. The other material is similar or the same as for the previous.

Žádné komentáře:

Okomentovat